Image

ΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑ

Χαίρεται! Το όνομά μου είναι Αριστόδημος Σάββα. Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης. Έχω παρακολουθήσει 4 σεμινάρια Believe The Future Is Now και μετά το Believe VIII και με τα coaching sessions που κάνω με τη Νατάσα Χριστοφή, καταρχήν έχω οκταπλασιάσει τα εισοδήματά μου, η επιχείρησή μου έχει εκτοξευθεί και περιμένω τώρα ένα GLE MERCEDES. Επίσης, έχω βρει την ιδανική σύντροφο και είμαι τρισευτυχισμένος και τα οφείλω όλα στα παιδιά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ονομάζομαι Ελένη Χαραλάμπους και είμαι Μαθηματικός και μια από τους Coaches του Twins Academy! Έχω παρευρεθεί στα τελευταία 5 τριήμερα βιωματικά σεμινάρια του Believe και γενικά τα τελευταία 5 χρόνια συμμετέχω σε όλες τις δραστηριότητες της οργάνωσης . Χάρη στο Believe έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή μου. Έχω αλλάξει πάρα πολύ το peer group μου και έχω ελκύσει κοντά μου ανθρώπους αληθινούς, με θετική ενέργεια, καθόλου τοξικότητα και πολλή αγάπη . Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να κερδίζω χρόνο ξεπερνώντας τα πολύ πιο γρήγορα από ότι στο παρελθόν. Γενικότερα μέσα από το Believe έχω ανακαλύψει περισσότερο τον εαυτό μου, δουλεύοντας με τις αδυναμίες και τους φόβους μου και αυτό με βοήθησε να εξελιχθώ σε αυτό που θα ήθελα να είμαι και να ελκύσω τον ιδανικό σύντροφο. Επαγγελματικά πλέον κάνω μόνο πράγματα που με εκφράζουν και με βοηθούν να εξελιχθώ. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας μπορεί να πάρει πράγματα με τη βοήθεια των εκπαιδευτών και τη δική του θέληση για εξέλιξη

Image
Image

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΝΙΤΗΣ

Είμαι ο Νεκτάριος Λανίτης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος και παρακολούθησα 4 τριήμερα Believe. Μέσα από το Βelieve έμαθα να στοχεύω και να κατακτώ τα όνειρά μου.
Από υπάλληλος με τριψήφιο μισθό τώρα είμαι αφεντικό του εαυτού μου με τετραψήφιο μισθό. Πέραν του οικονομικού όμως έμαθα να χειρίζομαι πρακτικά κάθε δυσκολία που έρχεται στη ζωή μου, να την ξεπερνάω και να παίρνω το μάθημα από αυτή την εμπειρία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Bolt Food Customer service/ Support 

Συμμετείχα στο Believe 2 που ήταν και το πρώτο από τα πολλά που παρακολούθησα είτε σαν μαθήτρια είτε σαν εθελόντρια. Τότε βρισκόμουν κυριολεκτικά σε έναν "λαβύρινθο" αρνητισμού. Χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ζωή, χωρίς αυτοκίνητο, περιτριγυρισμένη από τοξικούς ανθρώπους, με αυτοπεποίθηση υπό το μηδέν! Μπορώ να περιγράψω την όλη κατάσταση ως εξής: "Ήμουν στον βόθρο μέσα και έξω, πήγα στο Βelieve και με έπλυναν, με καθάρισαν στους 90 ℃ με χλωρίνη και ό,τι άλλο απορρυπαντικό υπάρχει, με σιδέρωσαν και με παρέδωσαν ολοκαίνουρια πίσω στην ζωή". Από τότε κατάφερα να βρω δουλειά σαν αεροσυνοδός που ήταν "ακατόρθωτο" τότε για πολλούς λόγους, όπου δούλεψα για 2,5 χρόνια, γνώρισα τον άνθρωπο της ζωής μου σε ένα από τα σεμινάρια του Βelieve και παντρευτήκαμε πέρσι έχοντας μια σπουδαία και ουσιαστική σχέση βασισμένη σε γερές βάσεις και ιδανικά, πράγμα που κάποτε πίστευα ότι αποκλείεται να υπάρχει αφού είχα μάθει να ζω σε μια αρρωστημένη σχέση και μετά και από έναν αποτυχημένο γάμο σε μικρότερη ηλικία.
Σήμερα αφού αποφάσισα να κλείσω το κεφάλαιο της αεροπορίας μετά από σύνολο 19 χρόνια υπηρεσίας και 4 εταιρείες να κατασταλάξω. Ξέροντας τους τρόπους πλέον, βρήκα ακριβώς ό,τι έβαλα στον νου και στις προτεραιότητές μου. Βρίσκομαι σε μια ανερχόμενη εταιρεία, επιλεγμένους πραγματικούς φίλους, παντρεμένη με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ άλλο μου μισό και έτοιμη να κάνω τη δική μου οικογένεια με παιδιά, όπου και για αυτό κάποτε μου είπαν ότι ήταν ακατόρθωτο! Μαντέψτε! ΥΠΑΡΧΕΙ ο τρόπος φτάνει να το θέλεις πολύ! Α! Έχω και δικό μου αυτοκίνητο.

Image
Image

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ

Απόφοιτος Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Καθηγητής γαλλικής και αγγλικής γλώσσας.

Έχω πάρει μέρος και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης με καλύτερο όλων το ‘’Believe The Future Is Now’’ των αδερφών Σάββα και Χρίστου Χριστοφή τον Ιανουάριο του 2020.

Είμαι 24 ετών και επιτέλους στάθηκα ευλογημένος να παρουσιαστώ στο συγκεκριμένο σεμινάριο  όπου με βοήθησε όσο κανένα άλλο στο παρελθόν. Είναι το καλύτερο βιωματικό εργαστήριο μακράν, όπου ζεις ζωντανά δικά σου εσωτερικά συναισθήματα που δεν μπορούσες να τα βιώσεις ποτέ. Είναι απολαυστικό, διασκεδαστικό και απόλυτα γεμάτο από θετική ενέργεια και θετικά συναισθήματα. Κατάφερα με απόλυτη επιτυχία μέσα από το σεμινάριο να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα και ζητήματα που με προβλημάτιζαν για καιρό, να θέσω όρια και στόχους στο να πετύχω πράγματα που θέλω για το παρόν και για το μέλλον, να καταλάβω πώς δουλεύουν ακριβώς τα συναισθήματά μου, ποιους ανθρώπους επιλέγω να έχω γύρω μου και πώς όλοι αυτοί καθορίζουν την ενέργειά μου και την επιτυχία μου και τα οικονομικά μου.

Επιτέλους όμως, μέσα από πολλή προσωπική βοήθεια και αγώνα κατάφερα να πραγματοποιήσω τους 9 από τους 10 κύριους στόχους μου, υλικούς και πνευματικούς, και έχω αντιληφθεί πλήρως πώς μπορώ με τα σωστά εφόδια και εργαλεία να πετύχω ακριβώς στο 100% αυτό που επιθυμώ. Βρίσκομαι σε αφθονία αγαθών και πλούτου, έχω δικό μου σπίτι όπως ακριβώς το επιθυμώ, κατάφερα να αδυνατίσω και να φτιάξω ένα όμορφο σώμα, αύξησα το οικονομικό IQ μου σε ένα ποσοστό 40-50%, βελτίωσα σε έναν τεράστιο βαθμό τις επικοινωνιακές μου σχέσεις, έχω αναβαθμίσει το outfit μου σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, έχω μια ομάδα φίλων όπου συνεργαζόμαστε σε πολλές δραστηριότητες και τελικά ζω τη ζωή μου όπως μου αξίζει.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλη την ομάδα του ‘’Believe The Future Is Now’’ και κυρίως τα αδέρφια Χριστοφή όπου μέσα από την αποκλειστική τους καθοδήγηση κατάφερα, αφιερώνοντας 3 ημέρες από τη ζωή μου για να τους παρακολουθήσω, να αλλάξω τη ζωή μου για τα επόμενα 100 μου χρόνια!!!

ΕΥΑ ΦΕΡΧΑΤΗ

Πριν το Believe ήμουν πολύ μπερδεμένη σε πολλούς τομείς της ζωής μου, ειδικά στην επιχείρησή μου είχα σχεδόν μηδενικό εισόδημα και μου έλειπαν τα  εργαλεία για  να το αλλάξω αυτό.

Τώρα μετά από 2 σεμινάρια Believe, με τα εργαλεία και τις τεχνικές που έμαθα, είμαι σε καινούργια   επιχείρηση που όχι μόνο έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, έχω και έμπιστους συνεργάτες και γενικά η ψυχολογία μου και η συμπεριφορά μου, η στάση μου έχουν βελτιωθεί απίστευτα.

Image
Image

ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ

Γεια σας ονομάζομαι, Μάριος Θεράποντος και έχω τη δική μου εταιρεία με εισαγωγές αυτοκινήτων από την Αγγλία, την Auto Diagnostic Deals Ltd.

Παρευρέθηκα στο BELIΕVE IX, και εκτός από το ότι διπλασίασα τα κέρδη της εταιρείας σε διάστημα 1 μήνα, κατάφερα και επεκτάθηκα, ανοίγοντας ακόμη μια εταιρεία με εξαρτήματα, την Therapontos Car Parts. 

ΑΝΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γεια σας, ονομάζομαι Άντρια Γεωργίου, και παρευρέθηκα στο BELIΕVE IX.

Κατά τη διάρκεια του 3ημερου και μετά η ενέργεια και η θετικότητα που έχω είναι απίστευτη. Ένα από τα κυριότερα επιτεύγματα που πέτυχα είναι να πιστέψω στον εαυτό μου και στις ικανότητές μου και να κάνω και τον άντρα μου να το δει και τώρα μαζί τρέχουμε τις επιχειρήσεις μας και τις κάνουμε να πετάνε. 

Image